Asgari Ücret Zammı Hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan Net Konuştu!

Yıl sonuna yaklaşılmasıyla birlikte, maaşlara yapılacak zam açıklamaları da merakla bekleniyor. Milyonlarca asgari ücretli çalışanın gözü kulağı, yetkili isimlerden gelecek açıklamalara çevrildi. Bu kapsamda, Cumhurbaşkanı...

Yıl sonuna yaklaşılmasıyla birlikte, maaşlara yapılacak zam açıklamaları da merakla bekleniyor. Milyonlarca asgari ücretli çalışanın gözü kulağı, yetkili isimlerden gelecek açıklamalara çevrildi. Bu kapsamda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonlarca çalışanı sevindirecek haberi duyurdu.

''Asgari Ücret En Uygun Rakama Çıkacak''

İstanbul Ataköy'de Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen 6. Gençlik Buluşması'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündeme ilişkin pek çok konuya değindi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonlarca kişinin beklediği asgari ücret zammına ilişkin de net cümleler kurdu. Erdoğan açıklamasında, aralık ayında asgari ücrete zam yapılacağını ve maaşların en uygun rakama çıkarılacağını duyurdu.

Enflasyon Oranları Dikkate Alınacak

Asgari ücretlilerin, memurların ve emeklilerin maaş zamları belirlenirken, yıl sonundaki enflasyon oranları dikkate alınacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, hiçbir çalışanın enflasyon karşısında mağdur edilmeyeceğini vurgulamıştı.

Ekonomi Haberleri