Asgari Ücret Zammı Öncesi Çalışma Bakanı Sosyal Medyadan Paylaşım Yaptı! İşte O Paylaşım

Asgari ücret zammının belirlenmesi için Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun üçüncü toplantısı dün gerçekleşti. Toplantı sonrası yapılacak açıklamalar milyonlarca çalışan tarafından yakından takip edilirken, Cumhurbaşkanı...

Asgari ücret zammının belirlenmesi için Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun üçüncü toplantısı dün gerçekleşti. Toplantı sonrası yapılacak açıklamalar milyonlarca çalışan tarafından yakından takip edilirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün yaptığı konuşmada, asgari ücrete yapılacak artışın yarın açıklanacağını duyurdu. Asgari ücret zammının duyurulmasına sayılı saatler kala, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

''Asgari Ücrette Azami Fedakarlık''

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ''Siz üretin, biz enflasyonla mücadele ederiz. Sıradaki Dosya: Asgari Ücrete Azami Fedakârlık!'' ifadelerine yer verdi.

Asgari Ücret Zammı Ne Zaman Açıklanacak?

Asgari ücrete yapılacak zam ile ilgili gelişmeler pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugünkü konuşmasında, asgari ücrete yapılacak zammın yarın açıklanacağını belirtti. Bu kapsamda, yarın yapılacak açıklama ile birlikte 2023 yılı asgari ücret tutarı netlik kazanacak.

Ekonomi Haberleri