Asgari Ücretlileri Sevindirecek Açıklama! Cumhurbaşkanı Erdoğan Müjdeyi Verdi

Sene sonuna yaklaşılmasıyla birlikte, milyonlarca asgari ücretlinin gözü kulağı, maaş zamlarına çevrildi. Asgari ücrete yapılacak zam oranı merakla beklenirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuya ilişkin açıklamada...

Sene sonuna yaklaşılmasıyla birlikte, milyonlarca asgari ücretlinin gözü kulağı, maaş zamlarına çevrildi. Asgari ücrete yapılacak zam oranı merakla beklenirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuya ilişkin açıklamada bulundu.

''İleri Adımlar Atılacak''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti grup toplantısında, gündemdeki pek çok konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Dış politika ve iç siyaset hakkında mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonlarca kişinin merakla beklediği asgari ücret zammına da değindi. Erdoğan, yılbaşı itibariyle asgari ücret konusunda ileri adımlar atılacağının ve telafi sözünün yerine getirileceğinin müjdesini verdi.

Enflasyon Verileri Dikkat Alınacak

Asgari ücret, memur ve emekli maaşlarına yapılacak zamlarda, yıl sonuna kadar açıklanacak enflasyon verileri kritik rol oynayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, hiçbir vatandaşın enflasyon karşısında ezdirilmeyeceğini ve maaşlarda gerekli iyileştirmelerin yapılacağını belirtmişti.

Ekonomi Haberleri