Asgari ücrette bomba 3 senaryoyla 8.000-9.500 TL beklentisi tavan yaptı!

Son olarak asgari ücretin 8 bin TL'yi aşacağı iddia edilirken 9.500 TL'ye olacağına dair söylentilerde medyada gündeme geldi. Ancak tüm bu ihtimaller Aralık ayının son haftasında milyonlara duyurulacak ve maaşlar yeniden şekillenecek.Asgari...

Son olarak asgari ücretin 8 bin TL'yi aşacağı iddia edilirken 9.500 TL'ye olacağına dair söylentilerde medyada gündeme geldi. Ancak tüm bu ihtimaller Aralık ayının son haftasında milyonlara duyurulacak ve maaşlar yeniden şekillenecek.

Asgari ücrette olası 3 senaryo! 8.000-9.500 TL beklentisi tavan yaptı. En düşük ücret fırlayacak.

Asgari ücret hakkında yaşanan son dakika gelişmeleri anbean takip ediliyor. Gözler Aralık ayında açıklanacak olan ücretlere çevrildi. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan enflasyon rakamları maaş zammında belirleyici olacak. Öte yandan asgari ücret için 3 farklı senaryo sık sık konuşuluyor ve ortaya birtakım iddialar atılıyor.

İLK İHTİMAL 8.000 TL

Yine ortaya atılan iddialar arasında en dikkat çekeni 8.000 TL olacak iddiası oldu. Bu ihtimal olacak mı hep birlikte göreceğiz.

İKİNCİ İHTİMAL 9.500 TL

Milyonların merak ettiği konuda ortaya atılan bir diğer söylenti ise 9.500 TL oldu. Ancak henüz iddia zayıf ihtimaller arasında yer alıyor.

SON İHTİMAL: ENFLASYON ORANINDA ZAM...

Son ihtimallerden birisi de maaşlara enflasyon tutarında zam yapılması oldu.

ENFLASYON RAKAMLARI BELİRLEYİCİ OLACAK

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan enflasyon rakamları asgari ücrette kritik rol oynayacak.

Ekonomi Haberleri