Ayçiçek Yağı 5 L Fiyatı 3 LT Fiyatına Düştü! Sadece 75000 Adet Kaldı Hemen Koşun

Yine Migros yine Ayçiçek Yağı indirimi! Bu sefer ikili alım kampanyası başlattılar

Marketler ayçiçek yağı zamlarına inat zaman zaman indirimli kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Migros Ayçiçek yağı fiyatlarında adeta geri yaptı dedirten avantajlı fırsatını sunmuş iken 2 li alımlarda dev indirime gittiğini açıkladı. Müşterisine ekonomik alışveriş imkanı sunan Migros, ayçiçek yağı fiyatlarını eskiden olduğu gibi bu ay ki kampanyasında da dibe çekti. Her ürüne yapılan zamlar, hayat pahalılığına istinaden marketler sunduğu indirimli ürünleri ile müşteriye büyük avantaj yaşatmakta ve aynı fiyata daha fazla ürün alınmasını sağlamakta. İşte güncel kampanya duyurusu yapan Migros ayçiçek yağı fiyatı

Migros Ayçiçek yağı kampanyasını hafta sonu için geçerli olacağını açıkladı. Ayçiçek yağı indiriminin yanı sıra bir çok indirimi de beraberinde getiren Migros, çay, şeker, un, kuru bakliyat indirimleri ile de dikkat çekiyor. 5 LT Ayçiçek yağı fiyatlarına yaptığı indirim ile göz dolduran Migros özellikle de 2li alımlarda geçerli büyük indirim yapıyor.

1LT Ayçiçek yağı fiyatına 37 TL2ye sahip olabileceğiniz gibi indirimli 5 LT ayçiçek yağı fiyatını da 1439 TL'ye düşürüyor. Öte yandan 2 Adet Yudum 5 litre ayçiçek yağı alımında bir adedinin 129,90 TL'den satılacağını duyuran Migros indirimi için sadece hafta sonu geçerli olacağını belirtiyor.

Migros tarafından dev kampanya ile alakalı yapılan açıklamada "18 Haziran 2023 tarihlinde Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde Yudum Ayçiçek Yağı 5 L Pet Şişe 149,90/adet yerine Migros Sanal Market'e özel 129,90/adet fiyatıyla satışa sunulacaktır. Kampanyadan faydalanmak için sepete en az 2 adet ürün eklenmesi gerekmektedir. Bir müşteri bu kampanyadan en fazla 2 kere faydalanabilir. İndirim sepette düşecektir. Kampanyalı ürün 75.000 stok ile sınırlıdır. Ürün stoklarının anlık değişkenlik göstermesi nedeniyle siparişinizde tedarik edilemeyen ürünler bulunabilir. Bu durumunda, kampanya koşullarını sağladığınız ölçüde indirimden faydalanabilirsiniz. denildi.

Her ayın belli günlerini indirim günü ilan eden Migros ayçiçek yağı indirimi için de bugün en yakın Migros mağazalarına gitmeniz gerekiyor.

Ekonomi Haberleri