Ayçiçek Yağı Fiyatlarına Darbe Geldi! Migros'ta 4 LT Ayçiçek Yağı Fiyatı 2 Haneye Düştü

Ayçiçek yağı fiyatları vatandaşın cebini yoruyor: Bu durumda devreye indirim marketleri giriyor. Migros Ayçiçek yağı indirimi ile adeta rafları boşaltıyor.

Ayçiçek yağı fiyatları geçtiğimiz seneden beri en çok araştırılan konular arasındaki yerini almış gibi duruyor. En ucuz ayçiçek yağı hangi markette olduğu araştırmasını, stok yapmak isteyen vatandaş araştırmaya devam ediyor. Rusya Ukrayna Savaşı sonrasında stokların tükenmesi Ayçiçek yağı fiyatlarına zam olarak yansımış ve akabinde de ülkemizde üretimin hastalık sebebiyle azalması da adeta zammın tuzu biberi olmuştu. Kadınların mutfakta vazgeçilmesi olan Ayçiçek yağı fiyatları cepleri yakmaya devam ediyor. Enflasyona yenik düşen ayçiçek yağı fiyatlarına darbe; zaman zaman marketler tarafından atılıyor. Evlerinde stoğu tükenmek üzere olan vatandaş ayçiçek yağı indirim kampanyalarını yakından takip ediyor.

Mutfakların vazgeçilmezi olan ayçiçek yağı ile alakalı olarak zaman zaman marketler indirim kataloglarına eklemekte. Özellikle de vatandaş bu kapsamda zincir marketlerin indirim kataloglarını bu indirimden faydalanmak adına takip etmekte.

Migros Ayçiçek Yağı İndirimi

Marketlerin hafta hafta yayınladığı indirim kataloglarında yer alan ürünler, 7'den 70'e herkesi yakından ilgilendiriyor. Temel bakımdan, mutfak gereçlerine, temizlik ürünlerinden kuru bakliyata, deterjana hatta büyük ev eşyalarına kadar türlü türlü indirimler bu kataloglarda yer almakta. Migros marketler zinciri de ay içerisinde belirli günlerde sayfa sayfa indirimlerini sunuyor. Migros ayçiçek yağı indirimi neredeyse her indirim kataloğunda yer alırken, Haziran kampanyasında ise 4 LT ayçiçek yağı fiyatını görenler şok oluyor.

Zeytinyağı ile Yarışacak

Zeytin yağının pahalılığı sebebiyle zaten yakınından geçemeyen vatandaş, ayçiçek yağını kullanmaya devam ederken, bu zamlara inat Migros ayçiçek yağı fiyatlarını dibe çekiyor. Migros kataloğundan yer alan 4 litre Turna Ayçiçek Yağı Pet 119,90 TL yerine 99,90 TL'den raflardaki yerini aldı. Evlerinde stoğu tükenmek üzere olan vatandaş Migros ayçiçek yağını kaçırmamak adına acele etmesi gerekiyor. İndirimi duyanın adeta akın ettiği Migros'ta raflar adeta yağmalanıyor.

Ekonomi Haberleri