Bakan Kirişçi'den Büyük Müjde! Mazot ve Gübre Desteği 2023

Çiftçilerin maddi yüklerini azaltmak ve tarımsal üretimi artırmak için Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çeşitli destek ödemeleri yapılıyor. Verilen tarımsal destekler düzenli olarak çiftçilerin hesaplarına yatırılırken,...

Çiftçilerin maddi yüklerini azaltmak ve tarımsal üretimi artırmak için Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çeşitli destek ödemeleri yapılıyor. Verilen tarımsal destekler düzenli olarak çiftçilerin hesaplarına yatırılırken, destek ödemelerine ilişkin araştırmalar da devam ediyor. Bu kapsamda, önceki günlerde açıklamada bulunan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi tarafından tarımsal destek ödemesinin çiftçilere iletildiği ifade edildi.

2023 Tarımsal Destek Ödemesi

Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi’nin açıklamasında, tarımsal destek ödemesi geçtiğimiz günlerde çiftçilere verildi. Destek ödemesine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Kirişçi ”1 milyar 653 milyon 871 bin TL tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz.” şeklinde yazdı.

Çeşitli Tarımsal Destekler

Mazot, gübre, buzağı, fark ödemesi, sertifikalı fidan kullanım desteği gibi desteklerin olduğu tarımsal destek ödemesi önceki günlerde hesaplara yatarken, destek ödemelerine yönelik araştırmalar devam ediyor. Bu çerçevede, tarımsal destek ödemesine ilişkin güncel gelişmelere, açıklamalara ve duyurulara ulaşmak isteyenler, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın resmi internet sitesini ve sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri