Bakan Koca'dan Öğrencilere Büyük Müjde

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile öğrencilere ilişkin müjdeli haberi duyurdu. Bakan Koca, paylaşımında 'iyi haber' ifadesine yer verdi.Fahrettin Koca, öğrencilere yönelik bir yasa teklifinin...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile öğrencilere ilişkin müjdeli haberi duyurdu. Bakan Koca, paylaşımında 'iyi haber' ifadesine yer verdi.

Fahrettin Koca, öğrencilere yönelik bir yasa teklifinin Meclis'e sunulduğunu açıkladı. Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Koca, "İyi haberi sabaha kalmadan siz de arkadaşlarınıza verin." şeklinde yazdı.

Asgari Ücret Seviyesi Mesajı

Meclis'e Diş Hekimliği öğrencileri ve Intörn doktorlara yapılan ödemelerin asgari ücret seviyesine yükseltilmesine yönelik yasa teklifi sunuldu.

Bakan Koca, Diş Hekimliği 5'inci sınıf öğrencileri ile İntörn Doktorlar için yapılan ödemelerin asgari ücret düzeyine çıkarılmasını yönelik yasa teklifinin Meclis'e sunulduğunu ifade etti.

Bakan Koca müjdeyi şu şekilde duyurdu:

"İntörn Doktorlar ile Diş Hekimliği beşinci sınıf öğrencilerinin aylık ödemelerinin net asgari ücret seviyesine çıkarılmasını içeren torba yasa teklifi Meclis'e sunuldu. İyi haberi sabaha kalmadan siz de arkadaşlarınıza verin."

Ekonomi Haberleri