Banka Kış Müjdesini Verdi! Çalışanlara Aylık Olarak Geri Ödemesiz Para Verilecek

Havaların giderek soğuması ve kış aylarının da yaklaşmasıyla beraber banka çalışanlar için önemli bir adım attı. İş Bankası tarafından çalışanlarına destek ödemesi verileceği duyuruldu.  Son zamanlarda emeklilere...

Havaların giderek soğuması ve kış aylarının da yaklaşmasıyla beraber banka çalışanlar için önemli bir adım attı. İş Bankası tarafından çalışanlarına destek ödemesi verileceği duyuruldu.  Son zamanlarda emeklilere verdikleri promosyonlarla ön plana çıkan bankalar Aralık ayında durma noktasına geldi desek yeridir. İş Bankası attığı yeni adımla adından söz ettirmeyi başardı. Kış aylarının gelmesiyle beraber personellerinin ısınma giderlerine yardımcı olmak isteyen banka, yeni bir ödeme kampanyası başlattığını duyurdu.

İş Bankası Tarafından Çalışanlarına Destek!

9 Kasım tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren çalışanlara doğalgaz ve ısınma gideri desteği düzenlemesiyle ilgili kurumlar yeni adım atmaya başladı. Yapılan düzenleme kapsamında her çalışanın maaşından kesilen 178,4 TL’lik gelir vergisiyle SGK priminden kesilen 454,6 TL’den vazgeçilerek çalışanın maaşına 633 TL ekleniyor. Aynı zamanda işverenler tarafından çalışanlarına verilen ısınma yardımından sonra aylık 1000 TL’ye kadar olan SGK primi için artık vergi ve SGK primi eklenmeyecek. İşveren de bu ödemeyi Haziran ayına kadar işçinin maaşına ekleyebilecek.

İş bankası tarafından bu aydan itibaren çalışanlarına 1000 TL ısınma yardımı yapacağı duyuruldu. Yapılacak olan yardım Haziran ayına kadar verilecek olup tüm personele ödenecektir.

Ekonomi Haberleri