Banka Şubesine Gitmeye Gerek Yok! Garanti Bankası 1000 TL Bonus Kampanyası İçin Yarın Son Gün

Mevcut ve yeni müşteriler için kampanyalar duyuran ve hayata geçiren Garanti Bankası, mayıs ayında da kampanyalara devam ediyor. Bu kapsamda, 1 Mart'ta başlayan ve 14 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan Yakınını Davet Et kampanyası...

Mevcut ve yeni müşteriler için kampanyalar duyuran ve hayata geçiren Garanti Bankası, mayıs ayında da kampanyalara devam ediyor. Bu kapsamda, 1 Mart'ta başlayan ve 14 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan Yakınını Davet Et kampanyası pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Garanti Bankası müşterileri, Yakınını Davet Et kampanyasına nasıl katılım sağlanabileceğini ve fırsatın detaylarını merak ediyorlar.

Yakınını Davet Et Kampanyası

Garanti Bankası'nın açıklamasına göre, 14 Mayıs'a kadar devam edecek olan Yakınını Davet Et kampanyası ile yakınlarını Mobil’den Garanti Bankası müşterisi olması için davet edenler 1.000 TL’ye varan bonus alabilecekler.

Garanti Bankası Bonus Kampanyası

Garanti Bankası'nın bilgilendirme metnine göre, Bonus kredi kartı ya da Paracard sahibi olan Garanti Bankası müşterileri 1.000 TL’ye varan bonus kampanyasına katılım sağlayabilirler. Her yakını için 250 TL, toplamda 1.000 TL’ye varan bonus verilen Yakınını Davet Et kampanyasına için promosyon kodu Garanti BBVA Mobil > Profil ve Ayarlar > Arkadaşını Davet Et adımından elde edilebilir. Güncel kampanyalara ve fırsatların ayrıntılarına erişmek isteyen kişiler, Garanti Bankası'nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri