Bankaya Para Yatıracaklara Müjde! Yüzde 30 Mevduat Faizi Veriliyor

Mevcut ve yeni müşterilerine yönelik çeşitli kampanyalar sunan bankalar, mevduat faizleri ile ilgili de bilgi veriyor. Bu çerçevede, nisan ayında vadeli hesap açacak kişiler mevduat faizlerine dair araştırma yapıyorlar. Akbank'ın...

Mevcut ve yeni müşterilerine yönelik çeşitli kampanyalar sunan bankalar, mevduat faizleri ile ilgili de bilgi veriyor. Bu çerçevede, nisan ayında vadeli hesap açacak kişiler mevduat faizlerine dair araştırma yapıyorlar. Akbank'ın resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metni ile birlikte mevduat faizi oranı belli oldu.

Akbankta Faiz Yüzde Kaç?

Akbank'ın açıklamasına göre, mobil uygulama üzerinden Akbanklı olan kişilere vadeli mevduatta yüzde 30'a varan faiz sağlanacak. Söz konusu kampanya, Akbank Mobil'den ilk kez Akbanklı olan kişileri kapsıyor ve yüzde 30'a varan faiz oranı, yeni açılacak 32-35 gün vadedeki 10.000.000 TL’ye kadar olan mevduat hesaplarına veriliyor.

Akbank Yüzde Sıfır Faizli Avans

Akbank, mevduat faizinin yanı sıra, nakit paraya ihtiyacı olan kişiler için de çeşitli kampanya duyuruyor. Bu çerçevede, 1 Nisan'da başlayan ve 30 Nisan'a kadar devam edecek olan kampanya ile Akbank Mobil'i indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan kişiler 15.000 TL'ye varan taksitli nakit avans fırsatından yararlanabilecekler. Yüzde 30 mevduat faizine ve taksitli avansa dair ayrıntılı bilgilere ulaşmak isteyen kişiler, Akbank'ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri