Bankkart Genç Sahiplerine Müjde! Ziraat Bankası 190 TL Bankkart Lira Veriyor

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gençlere özel kampanya duyuran Ziraat Bankası, söz konusu kampanyanın mayıs ayının son gününe kadar devam edeceğini önceki günlerde açıkladı. Bu çerçevede,...

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gençlere özel kampanya duyuran Ziraat Bankası, söz konusu kampanyanın mayıs ayının son gününe kadar devam edeceğini önceki günlerde açıkladı. Bu çerçevede, 12 Mayıs tarihine başlayan ve 31 Mayıs'a kadar sürecek olan 'Toplam 190 TL Bankkart Lira!' fırsatının detaylarına ilişkin araştırmalar sürüyor.

Ziraat Bankası Bankkart Lira Kampanyası

Bankkart Genç müşterilerine özel olarak hayata geçirilen kampanya çerçevesinde, Bankkart Genç kartları ile yapılacak müze, sinema, tiyatro ve konser bileti alma işlemlerinde yüzde 19'u toplamda 190 TL bankkart lira verilecek. Mayıs sonuna kadar devam edecek olan kampanyadan faydalanmak isteyen kişiler, Bankkart Mobil ya da bankkart.com.tr'den katılım sağlayabilirler.

Ziraat Bankası Güncel Kampanya Mayıs 2023

Bankkart Genç'in kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemlerde geçerli olan ve toplamda 190 TL bankkart lira verilen kampanyada, belirtilen şartları yerine getiren kişilerin kartlarına anında bankkart lira yüklemesi yapılacak. '19 Mayıs'a Özel Bankkart Gençlilere Yüzde 19, Toplam 190 TL Bankkart Lira!' kampanyasına ve diğer fırsatlara dair ayrıntılı bilgilere, Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesinden erişilebilir.

Ekonomi Haberleri