Bayram İkramiyesi Ne Zaman Yatacak? 2023 Emekli Bayram İkramiyesi Ödeme Tarihi!

Ramazan Ayı'nın başlamasının ardından, bayram ikramiyesi ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Bu kapsamda, bayram ikramiyesinin ne kadar olacağı ve ne zaman hesaplara yatacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Çalışma...

Ramazan Ayı'nın başlamasının ardından, bayram ikramiyesi ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Bu kapsamda, bayram ikramiyesinin ne kadar olacağı ve ne zaman hesaplara yatacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, bayram ikramiyesine dair geçtiğimiz günlerde açıklamada bulundu.

Bayram İkramiyesi Ne Zaman Verilecek?

Bayram ikramiyeleri, Ramazan ve Kurban Bayramı'ndan yaklaşık bir hafta önce emeklilerin hesaplarına yatıyor. Bu kapsamda, bu yılda benzer bir takvimin işlemesi ve Ramazan Bayramı'ndan önce hesaplara aktarılması bekleniyor.

Emekli Bayram İkramiyesi 2023

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emekli bayram ikramiyesine dair önceki günlerde sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Bilgin ''En düşük emekli maaşına yaptığımız artıştan sonra Bayram ikramiyesini de yüzde 82 zamla 2000 TL’ye yükseltiyoruz. Bu düzenlemeden EYT kapsamında emekli olacaklar dahil olmak üzere 15,6 milyon emeklimiz yararlanacak. Türkiye Cumhuriyeti sosyal devlet anlayışıyla emeklilerinin yanında.'' ifadelerine yer verdi.

Ekonomi Haberleri