Belediye Başkanı Açıkladı! O İlde Uygun Fiyatlı Et Satışı Başlıyor

Üç aylara giriş yapılması ve Ramazan Ayı'na yaklaşılması ile birlikte, et fiyatlarında artış olup olmayacağı ve uygun fiyatlı et satışının nerelerde yapılacağı merak ediliyor. Bu kapsamda, resmi makamlardan gelecek açıklamalar...

Üç aylara giriş yapılması ve Ramazan Ayı'na yaklaşılması ile birlikte, et fiyatlarında artış olup olmayacağı ve uygun fiyatlı et satışının nerelerde yapılacağı merak ediliyor. Bu kapsamda, resmi makamlardan gelecek açıklamalar pek çok kişi tarafından yakından takip edilirken, belediyeler de duyurular yayınlamaya devam ediyorlar.

Uygun Fiyatlı Et Satışı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın açıklamasına göre, Ramazan Ayı sonuna kadar uygun fiyatlı et satışı yapılacak. Başkent Mobil Market uygulaması ile 25 ilçede yapılacak satış ile ilgili sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda ''Başkent Mobil Market uygulamamız sayesinde 25 ilçemizde Ramazan ayı sonuna kadar uygun fiyatlı et satışına başlıyoruz. Hem yerli üreticimize destek oluyoruz hem de halkımızın sağlıklı ve güvenilir et ürünlerine daha ucuz ulaşmasına aracı oluyoruz.'' ifadelerine yer verildi.

Farklı Belediyelerden Açıklamalar Gelebilir

Ramazan Ayı öncesinde uygun fiyatlı et satışlarına ilişkin araştırmalar devam ederken, belediyelerin duyuruları da yakından takip ediliyor. Bu kapsamda, önümüzdeki süreçte farklı illerdeki belediyelerden de açıklamalar gelmesi bekleniyor.

Ekonomi Haberleri