Benzin ve Motorine Tekrar Zam Yapılması Bekleniyor

Geçtiğimiz hafta 82 dolar seviyesine kadar gerileyen Brent petrol fiyatı, yeni haftanın ilk gününden itibaren yükseliş trendine girdi. Brent petrol fiyatı 90 dolar seviyelerini de aşarken, bu durum akaryakıt fiyatlarına da zam olarak...

Geçtiğimiz hafta 82 dolar seviyesine kadar gerileyen Brent petrol fiyatı, yeni haftanın ilk gününden itibaren yükseliş trendine girdi. Brent petrol fiyatı 90 dolar seviyelerini de aşarken, bu durum akaryakıt fiyatlarına da zam olarak yansımaya devam ediyor. Bugünden geçerli olmak üzere benzinin litresine 62 kuruş, motorinin litresine 1.10 TL zam yapılırken, yarın için yeni bir zam beklentisi daha oluştu.

Benzin ve Motorine Zam LPGye İndirim Bekleniyor

6 Ekim Perşembe gününden itibaren benzinin litresine 74 kuruş, motorinin litresine ise 1,39 TL zam gelmesi bekleniyor. LPG'de ise 76 kuruş indirim beklentisi bulunuyor.

Brent Petrol Yükselişini Sürdürüyor

Rusya-Ukrayna savaşı başta olmak üzere, küresel çapta yaşanan pek çok gelişme, Brent petrol fiyatlarının yükselmesine yol açıyor. Brent petrol fiyatları ve döviz kurlarında yaşanacak gelişmeler, akaryakıt fiyatlarının yönünü belirleyecek.

Ekonomi Haberleri