Binlerce Vatandaşa Büyük Müjde! Önce 15 Bin Kişi İşe Alınacak, Bu Sayı 32 Bine Çıkacak

Bakanlıklar tarafından personel alımları yapılacağına dair duyurular gelmeye devam ederken, yeni bir alım haberi bakan tarafından duyuruldu.Güncel ihtiyaçlar kapsamında, çok sayıda bakanlık personel alımı yapmaya devam ediyor....

Bakanlıklar tarafından personel alımları yapılacağına dair duyurular gelmeye devam ederken, yeni bir alım haberi bakan tarafından duyuruldu.

Güncel ihtiyaçlar kapsamında, çok sayıda bakanlık personel alımı yapmaya devam ediyor. Alımlara ilişkin ilanlar da kısa sürede yayımlanıyor. Bu çerçevede iş arayan vatandaşlar ilanları yakından takip etmeyi sürdürürken güncel iş ilanları da büyük bir heyecan oluşturuyor.

Gelen son açıklamaya göre, bakanlığa çok sayıda personel istihdamı sağlanacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından Sağlık Bakanlığı’nın personel alımı yapacağının duyurulmasının ardından ilanın detayları araştırılmaya başlandı.

Bakan Koca Müjdeyi Verdi

Bakan Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı üzerinden bakanlığa 15 bin 537 tıbbi sekreter alımı yapılacağını duyurdu.

Bakan Koca'nın verdiği müjdeye 15 bin 537 tıbbi sekreter alımı yapılacak.

Bakan Koca, Twitter hesabı üzerinden yaptığı duyuruda, “Çok yakında aramıza 15 bin 537 tıbbi sekreter arkadaşımız daha katılacak. Bu sayı kısa sürede 32 bine ulaşacak. Her poliklinikte bir tıbbi sekreterimiz olduğunda sağlık sistemimizde bu sayılarla ölçülemeyecek bir değişim olmasını bekliyoruz. Çünkü anahtar sözcük, iletişimi yönetmek” dedi.

Ekonomi Haberleri