Bir Ay Boyunca Ücretsiz Olacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı

Kağıthane-İstanbul Havalimanı metrosunun açılış törenini katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlara hitap etti. Gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kağıthane-İstanbul...

Kağıthane-İstanbul Havalimanı metrosunun açılış törenini katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlara hitap etti. Gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kağıthane-İstanbul Havalimanı metrosuna ilişkin de bilgi verdi.

Bir Ay Boyunca Ücretsiz

Kağıthane-İstanbul Havalimanı metrosunun açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, metro hattının bir ay boyunca ücretsiz olarak hizmet vereceğini duyurdu. Konuya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Erdoğan, ''Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Kâğıthane - Göktürk - İstanbul Havalimanı metrosu 1 ay süreyle ücretsiz olarak vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Hayırlı uğurlu olsun.'' ifadelerine yer verdi.

Günde 800 Bin Kişiyi Taşıması Bekleniyor

Türkiye'nin en hızlı metrosu olan Kağıthane-İstanbul Havalimanı metrosunun, günde 800 bin kişiyi taşıması bekleniyor. Metronun ücret tarifesi de belli oldu. Kısa mesafe için 9,90 TL iken mesafe uzadıkça 12 TL'ye kadar çıkacak.

Ekonomi Haberleri