Bir Çırpıda Tüm Borçlar Kapansın Diye 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi O Bankada!

Yapı Kredi tam 3 ay ertelemeli düşük faizli ihtiyaç kredisini duyurdu.

Türkiye’nin en çok kullanılan özel bankalarından biri olan Yapı Kredi, 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisini duyurdu. Acil nakit ihtiyacı olanlar için limitleri de yükselten banka, aynı zamanda 3 ay erteleme imkanıyla ödemeler konusunda da büyük kolaylık sağladı.

Son günlerde artan faizler ve düşen kredi limitleri nedeniyle çoğu vatandaş kredi çekmeyi bırakmıştı. Hatta öyle ki yüksek faiz oranları nedeniyle bankalar da müşterilerinin kredi limitlerinde değişikliklere gitmişti. Tam da herkesi nakde ihtiyaç duyduğu ancak bir türlü ulaşamadığı bugünlerde Yapı Kredi, yeni kampanyasını duyurdu.

120 bin liraya kadar limitli ve 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyası başlatan Yapı Kredi, detayları da açıkladı. İşte 2023 Eylül ayı Yapı Kredi 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyası…

Yapı Kredi 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi!

Nakit ihtiyacının arttığı ve bankaların faizlerini yükselttiği bugünlerde Yapı Kredi, müşterileri için harekete geçti. 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyası başlattığını duyuran banka, nakit ihtiyaçlarına anında çözüm olacak kampanyanın detaylarını da paylaştı.

Yapı Kredi 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisinin Detayları Neler?

Covid-19 pandemisiyle birlikte başlayan ve tüm tedarik zincirini etkileyerek ekonomik sıkıntılar yaşanan bu dönemde Yapı Kredi, acil nakit ihtiyacına çözüm sunan isim oldu. Son yıllarda enflasyondaki artış ve alım gücündeki düşüş devam ederken, 120 bin TL’ye kadar olan ihtiyaçların Yapı Kredi’den karşılanabileceği öğrenildi.

120 bin TL’ye kadar limitli, 3 ay ertelemeli ve farklı vade seçenekleriyle Yapı Kredi, yeni kredisini duyurdu. Ödemesiz dönemle birlikte 36 aya kadar vade imkanı sunan banka, taksitlerin eşit parçalar halinde ödeneceğini de vurguladı.

Yapı Kredi 3 Ay Ertelemeli Krediye Başvuru Ekranı

Yapı Kredi’nin 3 ay ertelemeli kredisinden faydalanabilmek için öncelikle bankanın müşterisi olmak gerekiyor. Mobil uygulama, internet şube ve banka şubeleri üzerinden yapılabilecek olan kredi başvurularında aynı zamanda kredi notu değerlendirmesi de yapılıyor. Genel kredilendirme şartlarının uygulandığı kampanyada, müşterinin kredi notuna göre faiz ve kredi tutarı belirlemesi yapılıyor.

Ekonomi Haberleri