Bir İlde Daha Ekmeğe Zam Kararı! Ekmek 5 TL Oldu

Artan maliyet artışları gerekçe gösterilerek, farkı illerden ekmeğe zam açıklamaları yapılıyor. Bu kapsamda, yeni yıl ile birlikte ekmeğe zam yapılacağına dair açıklamalar da hız kazandı. Gelen yeni habere göre, Bolu'da...

Artan maliyet artışları gerekçe gösterilerek, farkı illerden ekmeğe zam açıklamaları yapılıyor. Bu kapsamda, yeni yıl ile birlikte ekmeğe zam yapılacağına dair açıklamalar da hız kazandı. Gelen yeni habere göre, Bolu'da da ekmeğe zam yapıldı.

Bolu'da Ekmeğe Zam

Bolu'da ekmek fiyatlarında yaşanan artış ile birlikte, 210 gram ekmek 5 TL seviyesine çıktı. 850 grama çıkarılan köy ekmeği ise 20 TL'den satılacak.

İstanbul'da Ekmeğe Zam Yapılmıştı

Ekmeğe zam haberleri gelmeye devam ederken, geçtiğimiz haftalarda İstanbul'da da ekmeğe zam yapılmıştı. Söz konusu fiyat artışı ile birlikte, 210 gram ekmek 5 TL'ye çıkmıştı.

Ankara Ekmek Zammı

Ankara'da da birkaç gün önce ekmeğe zam yapılacağı duyuruldu. 10 Ocak'tan itibaren geçerli olacak zam ile birlikte, 200 gram ekmek 5 TL'ye satılacak.

Farkı İllerde Ekmeğe Zam

İstanbul, Ankara ve Bolu'nun yanı sıra, Erzincan, Eskişehir, Van ve Aydın'da da önceki günlerde ekmeğe zam yapıldı. Artan maliyet artışları gerekçesiyle, önümüzdeki günlerde farklı illerde de ekmek fiyatlarında artışa gidilebilir.

Ekonomi Haberleri