Bir İlde Daha Ekmeğe Zam Yapıldı! Yüzde 25 Zam Kararı

Yılbaşı öncesinde ekmek fiyatlarına zam gelip gelmeyeceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Bu kapsamda, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da ekmeğe zam yapılacağı duyurulmuştu. İstanbul'un ardından, farklı illerden zam...

Yılbaşı öncesinde ekmek fiyatlarına zam gelip gelmeyeceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Bu kapsamda, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da ekmeğe zam yapılacağı duyurulmuştu. İstanbul'un ardından, farklı illerden zam haberleri gelmeye devam ediyor.

Eskişehir'de Ekmeğe Zam!

Eskişehir İç Anadolu Fırın İşverenleri Sendikası’nın ekmeğe zam talebi, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) meclis toplantısında ele alındı ve yeni yıldan itibaren geçerli olmak üzere ekmeğe yüzde 25 oranında zam yapıldı. Gerçekleşen zam ile birlikte, 200 gram ekmek 4 TL'den 5 TL'ye, 250 gram ekmek ise 5 TL'den 6 TL'ye çıkacak.

Erzincan'da Ekmeğe Zam

Artan maliyet gerekçesiyle ekmeğe zam açıklamaları gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Erzincan'da da ekmeğe zam yapılmıştı. Söz konusu zam ile birlikte, 210 gram ekmek 5 TL'ye yükseldi.

İstanbul'da Ekmeğe Zam Yapıldı

İstanbul'da da ekmek fiyatlarında artışa gidildi. Yeni yıldan itibaren geçerli olmak üzere, 4 TL'den satılan 210 gramlık ekmek, 5 TL'ye çıkacak.

Ekonomi Haberleri