Bir İlde Daha Simide Zam Geldi! Simit 5 TL Oldu

Artan maliyetler gerekçe gösterilerek, farklı illerden ekmeğe zam haberleri gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda, yeni yıl ile birlikte çeşitli kalemlerde artış gerçekleşirken, ekmek ve simit fiyatlarına dair duyurular da yapılıyor.Eskişehir'de...

Artan maliyetler gerekçe gösterilerek, farklı illerden ekmeğe zam haberleri gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda, yeni yıl ile birlikte çeşitli kalemlerde artış gerçekleşirken, ekmek ve simit fiyatlarına dair duyurular da yapılıyor.

Eskişehir'de Simide Zam Geldi

Eskişehir'de gerçekleşen fiyat artışı ile birlikte, 4 TL'den satılan 100 gram simit, yüzde 25 oranında artışla 5 TL'ye yükseldi.

Ekmeğe Zam Gelen İller

Yeni yıl öncesinde ve yeni yıl ile birlikte, farklı illerden ekmeğe zam geleceğine dair açıklamalar yapıldı. Bu kapsamda, Bolu'da ve İstanbul'da 210 gram ekmek 5 TL seviyesine yükselmişti. Ankara'da ise 200 gram ekmek 5 TL'ye çıktı. Ankara, İstanbul ve Bolu'nun yanı sıra, Erzincan, Eskişehir, Aydın ve Van'da da ekmeğe zam yapıldı.

Artan Maliyetler Artışları Gerekçe Gösteriliyor

Ekmek ve simit fiyatlarındaki artış için artan maliyetler gerekçe gösteriliyor. Önümüzdeki süreçte, farklı illerden ekmek zammına ilişkin duyurular gelebilir.

Ekonomi Haberleri