Bitcoin'de ibreyi tersine döndürecek gelişme! Elinizde ne var ne yoksa...

Piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi olan bitcoin, %5'ten fazla artışla 20,286 dolar seviyesine yükseldi. İkinci en büyük ether %4 artışla bir haftanın en yüksek seviyesi 1.389 dolar seviyesine geldi.Bitcoin'de ibreyi...

Piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi olan bitcoin, %5'ten fazla artışla 20,286 dolar seviyesine yükseldi. İkinci en büyük ether %4 artışla bir haftanın en yüksek seviyesi 1.389 dolar seviyesine geldi.

Bitcoin'de ibreyi tersine döndürecek gelişme! Yıl sonu fırtınası başlıyor. Elinizde ne var ne yoksa değerlendirin. Piyasaların en değerli kripto para birimi olan Bitcoin diğer para birimlerinin ABD doları karşısındaki son çöküşü sırasında sabit kalarak 20.000 dolar seviyesini yeniden gelmeyi başardı. Analistler ise kripto para biriminin hisse senetlerinden ayrılacağını tahmin ediyor.

STERLİN'DEKİ DÜŞÜŞ TETİKLEDİ

Sterlin, İngiliz hükümetin 50 yılın en büyük vergi indirimlerini uygulama planı ve yüksek enflasyon ortamında hükümet borçlanmasını ve harcamalarını artırma planının yatırımcıları korkutmasıyla Pazartesi günü tüm zamanların en düşük seviyesi olan 1.035 seviyelerine kadar düştü.

UMUTLARI ARTIRDI

Bitcoin tarihsel olarak hisse senetleri ile birlikte hareket etti. Bu nedenle, kripto para biriminin son esnekliği, güvenli bir liman varlığı olarak nihai evriminin umutlarını artırdı.

SON DERECE ÖNEMLİ

Başka bir analist yaptığı yorumda bir FED faiz oranıyla birlikte, tüccarların kendilerini ABD doları gücünde bir zirve için konumlandırıyor olabileceğini ve bunun Bitcoin için olumlu olacağını söyledi.

Ekonomi Haberleri