Borcunu Kapatmak İsteyenler Dikkat! Yüzde Sıfır Faizli 15 Bin Liraya Kadar Taksitli Avans Veriliyor

Temmuz ayında da bankaların güncel kredi ve nakit avans kampanyaları ile ilgili pek çok kişi araştırmalar yapıyor.

Nakit ihtiyacı olanlar ya da borcunu kapatmak isteyen kişiler, temmuz ayı itibariyle bankaların güncel kampanyaları ile ilgili araştırmalar yapıyorlar. Bu çerçevede, bankalar da güncel nakit avans ve kredi kredi fırsatları ile ilgili bilgilendirmede bulunuyorlar. Akbank da taksitli avans kampanyasını duyurdu. 13 Haziran tarihinde başlayan ve 14 Temmuz tarihine kadar devam edecek olan kampanyanın açıklanmasının ardından, nasıl başvuru yapılacağı, taksitli avansın tutarı, faiz oranı ve detaylı merak ediliyor.

Akbank Yüzde 0 Faizli Taksitli Avans

13 Haziran ile 14 Temmuz tarihleri arasında geçerli olan taksitli avans kampanyası kapsamında, Akbank Mobil'i indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan yeni Akbanklılar yüzde sıfır faizli taksitli avans alabilecekler. 25.08.2023 tarihine kadar başvurusu onaylanan Akbanklılar, taksitli avans limitleri doğrultusunda kampanyadan 31.08.2023 tarihine kadar faydalanabilecekler. Akbank’ın açıklamasına göre, mobilden Akbanklı olma sürecini başlatmış ancak hata almış veya süreci şubeden tamamlamış katılımcılar da kampanyadan yararlanabilecekler.

Taksitli Avans Kampanyası

İlk kez Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan Akbanklıların faydalanabildiği kampanyaya, 13.06.2023 tarihinden önce açık Axess, Wings veya Free kartı olan müşteriler dahil edilmedi. Söz konusu fırsat kapsamındaki katılımcıların, SMS’te belirtilen tarihe kadar yapacakları 15.000 TL’ye kadar ve 2-6 ay vadedeki Taksitli Avans işlemlerinde indirimli yüzde 0 aylık akdi faiz oranı geçerli olacak.

Akbank Temmuz 2023 Kampanyaları

‘Mobilden Akbanklı olanlara özel 15.000 TL’ye varan Yüzde 0 faizli Taksitli Avans’ kampanyasına ve Akbank’ın güncel fırsatlarına dair düzenli olarak bilgi veriliyor. Bu çerçevede, temmuz ayında hayata geçirilen ya da önceki aylarda başlayan ancak temmuz ayında da devam eden fırsatlar ile ilgili detaylı bilgi edinmek ve güncel kampanyalara erişmek isteyen kişiler, Akbank’ın internet sitesini ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri