Borcunu Ödemekte Zorlananlar Dikkat! Faiz 0,99’a Düştü! O Banka Tarafından 20 Bin TL Veriliyor

Bankalar tarafından verilen kredilerin faizleri yüksek olduğundan dolayı pek çok kişi kredi çekerken iki kere düşünmektedir. Ekonomik yönden zorluk çeken kişiler borcunu ödemekte de zorlandıklarından dolayı bankalar tarafından...

Bankalar tarafından verilen kredilerin faizleri yüksek olduğundan dolayı pek çok kişi kredi çekerken iki kere düşünmektedir. Ekonomik yönden zorluk çeken kişiler borcunu ödemekte de zorlandıklarından dolayı bankalar tarafından sunulan kredilere başvurmaktadır. Türkiye genelinde hizmet veren özel bankalar arasında bulunan ING Bank ihtiyaç kredisinde yeni faiz oranlarıyla ilgili açıklama yaptı.

20 Bin TL’ye Kadar Kredi Fırsatı

ING Bank ihtiyaç kredisiyle ilgili yeni faiz açıklandı. ING Bank tarafından verilen 20 Bin TL ihtiyaç kredisi 0,99 faiz oranıyla verilecek. Banka tarafından başlatılan kampanya kapsamında ilk kez ING’li olanlar için Turuncu Ekstralılara özel 20 bin TL’ye kadar kredi verileceği duyuruldu. ING Bank resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada:

İlk kez ING’li olacak müşterilerimize özel kampanya!

20.000 TL'ye kadar kullanacağınız ihtiyaç kredinizi Turuncu Ekstra'lı olarak kullanın, nakit iade avantajından faydalanın. Kredi faiziniz ne olursa olsun, %0,99 oranında yansısın.

Bunun için, Turuncu Ekstra programına katılıp aylık harcamalarınızın 1.250 TL’sini Turuncu Ekstra Banka Kartı’nız ile yapmanız yeterli denildi.

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri