Bu fırsat kaçmaz! 25 yıl evli kalana 1.600 TL'yle emeklilik müjdesi geldi

Gündelik yaşamda ev işleri ve çocuk bakımı nedeniyle iş hayatına fırsat bulamayan ev hanımları nasıl emekli olacağı konusunda uzman yorumlarına odaklandı. Emeklilik için bilindiği üzere iki şartımız var. Birincisi bir işte...

Gündelik yaşamda ev işleri ve çocuk bakımı nedeniyle iş hayatına fırsat bulamayan ev hanımları nasıl emekli olacağı konusunda uzman yorumlarına odaklandı. Emeklilik için bilindiği üzere iki şartımız var. Birincisi bir işte çalışıp sigorta yatırarak emekli olmak. Ötekisi de dışarıdan prim yatırarak emekli maaşına kavuşmak. Genelde birinci yöntem seçilirken ikinci yöntemi de seçenlerin sayısı da bir hayli fazla oluyor.

https://edirnejethaber.com/15-eylul-gecesi-resmi-gazetede-yayinlandi-emekliye-13-000-tl-odeme-var/

Bir yastıkta ömür geçirene emeklilik müjdesi verildi. Bu fırsat kaçmaz. 25 yıl evli kalana 1.600 TL'yle emeklilik geliyor. Emekli olmak için gün sayanların yanı sıra (edirnejethaber.com) ev hanımları da maaşın nasıl bağlanacağı konusundaki mevzuattaki tüm bilgileri kapsamlı bir şekilde incelemek istiyor. Bir işte çalışarak ya da dışarıdan sigorta ödenerek emekli maaşına kavuluşabiliyor. Bu şartları merak eden tüm vatandaşlarımız için Edirne Jet Haber editörler tüm bilgileri derliyor.

BU YÖNTEMLE EMEKLİ MAAŞINIZA KAVUŞUN!

İsteğe bağlı sigorta sistemi sayesinde yüz binlerce kişi emekli maaşına kavuşabiliyor ve düzenli sigorta ödemesiyle maaşlar bağlanıyor.

DÜZENLİ ÖDEME YAPILIYOR

Bu sistem sayesinde ayda 1.601 TL prim ödemesi yaparak ileride emekli maaşınızın bağlanmasını sağlayabilirsiniz.

MAAŞLAR BAĞLANIYOR

Bilindiği üzere bu tutar sigortalı tarafından beyan edilen günlük kazanç tutarına göre belirlenir.

25 YIL EVLİ KALAN HERKES...

Son yasa teklifine göre, 25 yıl evli kalan ev hanımlarına emeklilik hakkının borçlanma yoluyla sunulması önerilmişti.

Ekonomi Haberleri