Bu Kez Tencerenin Dibi Değil Cepler Yanacak! Tereyağına Büyük Zam

Küresel ekonomik kriz ve yükselen enflasyon sebebi ile geçim zorluğu yaşayan vatandaşa bir kötü haber de tereyağından geldi.Vatandaşlar özel ihtiyaçlarından vazgeçmişken temel gıda ürünlerindeki zamlara da yetişemez oldu....

Küresel ekonomik kriz ve yükselen enflasyon sebebi ile geçim zorluğu yaşayan vatandaşa bir kötü haber de tereyağından geldi.

Vatandaşlar özel ihtiyaçlarından vazgeçmişken temel gıda ürünlerindeki zamlara da yetişemez oldu. Maaşlar artan enflasyon karşısında eridi, vatandaş her zam haberini korku ile açar hale geldi.

Tereyağı da Cep Yaktı!

Süt ve süt ürünlerine de sürekli büyük zamlar yapılıyor. Tereyağı almak için markete giden vatandaşlar şoke oldu. Önceki haftalardaki fiyatının neredeyse iki katına çıkan tereyağı, elleri de cepleri de yaktı.

Bir zincir marketin şubelerine giden vatandaşlar, önceki haftalarda yarım kilosunu 57 TL'den satılan tereyağının 89 TL'lik etiketini görünce şaşkına döndü.

Kaliteden kaliteye fiyatı değişen tereyağının önceki aylarda en kalitelisinin kilosunu 130 TL'den alabilen vatandaş, şimdilerde bunun imkansız olduğu gerçeği ile karşı karşıya geldi.

Ekonomi Haberleri