Bu Krediye Başvurmayan Pişman Olacak! PTT 40.000 TL Kredi Veriyor

PTT tarafından kredi veriliyor. Verilen kredinin detayları belli olmaya başladı. Yıl sonuna doğru emeklileri bayram ettirecek bir kredi haberi geldi. Aralık ayı sonuna kadar PTT tarafından 40.000 TL’ye kadar destek verilecek. Emekli...

PTT tarafından kredi veriliyor. Verilen kredinin detayları belli olmaya başladı. Yıl sonuna doğru emeklileri bayram ettirecek bir kredi haberi geldi. Aralık ayı sonuna kadar PTT tarafından 40.000 TL’ye kadar destek verilecek. Emekli maaşınıza ek olarak alacağınız bu ek ödemeler PTT’nin sunduğu imkanlardan biri. Siz de 2022 yılı bitmeden nakit paranızı kolayca alabilir 36 ay vadeyle 3 ay gecikmeli kredi kampanyasından faydalanabilirsiniz.

PTT 40.000 TL Veriyor

Emekli maaşını PTT üzerinden alma kararı veren emeklilere 40.000 TL destek kredisi verileceği duyuruldu. Yapılacak destek ile vatandaşın nakit ihtiyacı karşılanmış olacak. PTT üzerinden emekli maaşı alan kişiler telefonlarının mesaj kısmına KREDİ yazıp boşluk bırakıp TC Kimlik Numaranızı yazarak 3050’ye mesaj atmanız yeterli olacaktır. Bu başvurudan sonra 36 ay vadeli ödeme planıyla siz de kredinizi ay ay ödemeye başlayacaksınız.

PTT’nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada kredi detaylarına yer verildi. PTT tarafından yapılan açıklamada:

“N Kolay İhtiyaç Kredi faiz oranı, kredi notunuza göre değişkenlik gösterebilir. Hesaplamada kullanılan %4,19 aylık akdi faiz oranı, en yüksek skor bandında bulunan kişiler için geçerli olan kredi faizidir. Kredi tahsis ücreti kredi tutarının %0,5 kadar olup %10 BSMW içermektedir. Hesaplamalara sigorta dahil edilmemiştir. Sigorta primi kredi tutarı, kredi vadesi ve müşterinin yaşına göre değişkenlik gösterecektir” denildi.

Detaylı Bilgi İçin TIKLAYINIZ.

Ekonomi Haberleri