Bugün resmen açıklandı! 0.49-0,89 ve 0,99 faizlerle kredi veriliyor

Ülkemiz zor zamanlardan geçerken bankalarda hazırladıkları yeni kredi paketleriyle acil paraya ihtiyacı olan kimselere yardımcı olmaya devam ediyor. Neredeyse her ay yeni bir kredi paketi ihtiyaç sahiplerine sunuluyor diyebiliriz. Kredi...

Ülkemiz zor zamanlardan geçerken bankalarda hazırladıkları yeni kredi paketleriyle acil paraya ihtiyacı olan kimselere yardımcı olmaya devam ediyor. Neredeyse her ay yeni bir kredi paketi ihtiyaç sahiplerine sunuluyor diyebiliriz. Kredi paketlerinin düşük faiz oranlarına sahip olması sayesinde çekilen borcu geri ödemesi oldukça kolay oluyor.

https://edirnejethaber.com/son-dakika-haber-burganbank-30-bin-tl-odeme-yapacagini-acikladi/

Uzun vade süreleri de aylık ödemeleri düşürdüğü için kişiler bütçeleri sarsılmadan kredi borçlarını ödeyebiliyorlar. Sosyal medyaya baktığımızda da insanların kredi (edirnejethaber.com) paketlerini oldukça olumlu karşıladığını söylemek mümkün! İhtiyaç sahibi binlerce kişi çıkacak yeni paketleri merakla bekliyorlar. Önümüzde ki aylarda da bankaların yeni paketlerle geleceği tahmin ediliyor.

Kamu Bankalarından Açıklama Geldi

Bu ay kamu bankaları yeni paketleriyle ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeyi başardı. 0.49 gibi oldukça düşük faiz oranlarına sahip paketler büyük talep gördü. 5.000 TL ye kadar kredi limiti bulunana bu paketlere mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden başvuru imkânı getirilmesi de talebin yoğun olmasında etkili oldu.

Kişiler banka şubelerine gitmeye gerek olmadan hızlıca kredilere başvurabildiler. Bankalarda kredi notu yüksek olan kimselere aynı gün içinde geri döndü ve hesaplarına kredilerini yatırdı. Bazı bankalar ağustos sonuna kadar kredi vermeye devam edeceklerini duyurdular. Eğer nakit ihtiyacınız varsa bu paketlere göz atmanızı öneririz.

Akbank ve TEB Bankası Da Kampanyalarını Açıkladı

Kamu bankalarının yanı sıra Türkiye’nin köklü özel bankalarından olan Akbank ve TEB bankası da yeni paketlerini duyurdu. Her ne kadar duyurulan paketlerin faizleri kamu bankalarına göre daha yüksek olsa da kredi limitlerinin yüksek olması bu bankaların duyurdukları kredileri cazip hale getiren unsur oldu.

Akbank’ın kredi paketine başvuru yapmak isteyen kimseler mobil bankacılık yada Akbank direk uygulaması üzerinden taleplerini iletebilirken TEB bankasına başvurmak içinse müşteriler telefon bankacılığını ya da şubeleri kullanabilirler. Her iki bankada müşterilerden ekstra belge istememekte ve sadece başvuran kişinin kredi notu üzerinden değerlendirme yapmaktadır. Bu durumda bürokrasi ile uğraşmaktan hoşlanmayan müşterileri oldukça sevindirmiştir.

Ekonomi Haberleri