Çalışanlara Maaş Zammı Müjdesi! En Düşük Maaş 10 Bin 410 TL Oldu

Belediye personelinin maaş zammının belirlenebilmesi için sendikalar ile belediye yönetimleri arasında görüşmeler yapılıyor. Söz konusu görüşmeler neticesinde maaş zammına dair mutabakata varılması halinde, toplu iş sözleşmesi...

Belediye personelinin maaş zammının belirlenebilmesi için sendikalar ile belediye yönetimleri arasında görüşmeler yapılıyor. Söz konusu görüşmeler neticesinde maaş zammına dair mutabakata varılması halinde, toplu iş sözleşmesi imzalanıyor. Bu çerçevede, toplu iş sözleşmesinin ardından belediyelerden gelecek açıklamalar yakından takip ediliyor.

En Düşük Maaş 10.410 TL Verilecek

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, maaş zammı ile ilgili önceki günlerde açıklamada bulundu. Belediye-İş Sendikası ile İncirliova Belediyesi arasında imzalanan toplu iş sözleşmesine dair yayınlanan duyuruda ''Çalışanlarımızı zamlar ve enflasyona karşı ezdirmedik, İncirliova Belediyesi’nde bugün itibariyle en düşük maaş 10 bin 410 lira oldu. Ayrıca çalışanlarımızın bayram ikramiyelerini bugün itibariyle hesaplarına yatırdık. Belediye-İş Sendikası ile imzaladığımız toplu iş sözleşmemiz işçilerimize, emekçimize hayırlı olsun.'' ifadelerine yer verildi.

Toplu İş Sözleşmesi 2023

Belediye personelinin maaş zammı için sendikalar ile görüşmeler yapılırken, ilerleyen süreçte maaş zammına ilişkin yeni duyurular yayınlanabilir.

Ekonomi Haberleri