Çalışanların Dikkatine! Asgari Ücret Açıklaması Ak Parti’den Geldi!

Yarın gerçekleştirilecek Asgari Ücret Tespit Komisyonu Toplantısı sonrası asgari ücretin bir nebze de olsa şekilleneceği düşünülmekteydi. Asgari ücretle ilgili bir açıklama da Ak Partili o isimden geldi. Milyonlarca kişinin...

Yarın gerçekleştirilecek Asgari Ücret Tespit Komisyonu Toplantısı sonrası asgari ücretin bir nebze de olsa şekilleneceği düşünülmekteydi. Asgari ücretle ilgili bir açıklama da Ak Partili o isimden geldi. Milyonlarca kişinin beklediği asgari ücretle ilgili son çalışmalar devam ederken bir açıklama da Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya’dan geldi. Ali Özkaya tarafından yapılan açıklamada asgari ücret tahmini yapıldı. Asgari ücrette 8 bin TL sınırına dikkat çekilerek yapılan açıklama gündeme oturdu.

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya tarafından yapılan açıklamada:

“Benim tahminim 7 bin 700 ile 7 bin 900 lira arasında bir ücret belirlenebilir. Ancak Cumhurbaşkanımız 8 bin psikolojik sınırını geçerek 8 bin 50 diyebilir. 8 bini herkese soruyorum iyi rakam diyorlar. İş veren haricinde bu rakamdan herkes memnun. Esas mesele enflasyonu durdurmamız ve gıda artışlarını kontrol etmemiz. En temel meselemiz bu” denildi.

Salı Günü Büyük Gün!

Asgari Ücret Tespit Komisyonu Toplantısı öncesinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tarafından açıklama yapılmıştı. Vedat Bilgin tarafından yapılan açıklamada Salı günü asgari ücret müzakeresinde bir anlaşmaya varacağız denilmişti. Yarın gerçekleştirilecek toplantı sonrası asgari ücretin bir nebze de olsa netleşmeye başlayacağı tahmin edilmekte.

Ekonomi Haberleri