Çiftçiler Dikkat! Başvurular Bugün Başladı

Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçilerin işlerini kolaylaştırmak için Çiftçi Kayıt Sistemi'ni e-Devlet'e taşımıştı. Bu kapsamda, e-Devlet üzerinden çiftçiler pek çok işlem kolaylıkla gerçekleştirebiliyor. Söz konusu hizmet...

Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçilerin işlerini kolaylaştırmak için Çiftçi Kayıt Sistemi'ni e-Devlet'e taşımıştı. Bu kapsamda, e-Devlet üzerinden çiftçiler pek çok işlem kolaylıkla gerçekleştirebiliyor. Söz konusu hizmet e-Devlet'te aktif olarak kullanılırken, Tarım ve Orman Bakanlığı da bugün yeni bir açıklama yaptı.

ÇKS Ürün Güncelleme

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) Ürün Güncelleme Başvuruları 1 Şubat tarihi itibariyle başladı. e-Devlet üzerinden gerçekleştirilecek başvurular, 28 Şubat tarihine kadar devam edecek.

ÇKS Ürün Güncelleme Başvurusu

Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) Ürün Güncelleme Başvuruları, e-Devlet'in yanı sıra İl/İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerinde den gerçekleştirilebilecek. Söz konusu başvuru işlemleri ile ilgili Tarım ve Orman Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından paylaşım yapıldı. Konuya ilişkin yapılan paylaşımda ''Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) Ürün Güncelleme Başvuruları Başladı. Ürün Güncelleme Son Başvuru Tarihi: 28 Şubat 2023'' ifadeleri yer aldı.

Ekonomi Haberleri