Çiftçilere Büyük Müjde! Tarımsal Destek Ödemesi Nisan 2023 Veriliyor

Çiftçilerin maddi yüklerini azaltmak ve tarımsal üretimi artırmak için çeşitli destek programları açıklayan Tarım ve Orman Bakanlığı, farklı alt başlıkların olduğu tarımsal destek ödemelerini çiftçilere sunuyor. Bu kapsamda,...

Çiftçilerin maddi yüklerini azaltmak ve tarımsal üretimi artırmak için çeşitli destek programları açıklayan Tarım ve Orman Bakanlığı, farklı alt başlıkların olduğu tarımsal destek ödemelerini çiftçilere sunuyor. Bu kapsamda, nisan itibariyle de destek ödemelerine ilişkin araştırmalar devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi de tarımsal destek ödemesi çiftçilere verildikçe açıklama yapıyor.

Tarımsal Destek Ödemesi Nisan

Bakan Vahit Kirişçi, farklı alanlarda çok sayıda desteği kapsayan ödemelerin çiftçilere verildiğini iletti. 1 milyar 404 milyon 621 bin 369 TL’lik destekleme ödemesine dair sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Bakan Kirişçi ”1 milyar 404 milyon 621 bin TL tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz.” dedi.

Bakanlık Destek Ödemeleri 2023

Tarım ve Orman Bakanlığı destek ödemelerini çiftçilerin hesaplarına yatıyor. Bu desteklerle alakalı detaylı bilgilere, güncel gelişmelere, açıklamalara ve duyurulara erişmek isteyenler, Bakanlığın resmi internet sitesini ve sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri