Çiftçilere Ödeme Müjdesi! Tarım Bakanlığı Ağustos Sonunda Ödemeyi Duyurdu

Ağustos'ta farklı bakanlıkların sağladığı destek ödemeleri yakından takip edilirken, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından da ödeme yapılıyor.

Çiftçiler, Tarım ve Orman Bakanlığı ile belediyelerin tarımsal destek projelerini yakından takip ediyorlar. Yurt çapındaki farklı belediyeler ağustos ayında çeşitli tarımsal destek projelerini hayata geçirirken, Tarım ve Orman Bakanlığı da belirli bir takvime göre çeşitli alt başlıkların yer aldığı tarımsal destek ödemelerini çiftçilerin hesaplarına aktarıyor. Bu kapsamda, ağustos ayı boyunca dört farklı tarımsal destek ödemesi çiftçilere iletilirken, söz konusu tarımsal desteklerin detayları da merak ediliyor.

Ağustos 2023 Tarımsal Destek Ödemesi

Ağustos ayının son günlerine doğru da Tarım ve Orman Bakanlığı destek ödemelerini iletmeye devam ediyor. Ağustos ayının dördüncü tarımsal destek ödemesi ile toplamda 163.104.000 TL çiftçilerin hesaplarını aktarılırken, tarımsal destek ödemesinin ayrıntılarına dair bilgi veren Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ''Kırsal Kalkınma Yatırım Desteği kapsamında 133 milyon 965 bin TL, Uzman Eller Projesi Desteği kapsamında 15 milyon 438 bin TL, Lisanslı Depoculuk Desteği kapsamında 13 milyon 701 bin TL, olmak üzere toplam 163 milyon 104 bin TL tarımsal destekleme ödemesini çiftçilerimizin hesaplarına bugün aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun" ifadelerini kullandı.

Ekonomi Haberleri