Çocuğu Okula Giden Ailelere Kampanya Duyuruldu! Okul Malzemesi Alacaklar Dikkat

Okulların açılmasıyla beraber okul malzemelerine ilişkin yapılacak alışverişler için bankalar kampanyalar duyurmaya başladı.

Geçtiğimiz hafta pazartesi günü itibariyle 2023-2024 eğitim öğretim dönemi başladı. 81 ilde milyonlarca öğrenci çalan ilk ders zili ile birlikte yeni eğitim öğretim dönemine başlarken, aileler de okul malzemeleri için alışveriş yapmaya başladılar. Bu kapsamda, okul alışverişleri öncesinde bankaların kampanyaları yakından takip ediliyor. Okul malzemelerine dair yapılacak alışverişler için bankaların resmi internet siteleri üzerinden güncel fırsatların detaylarına dair kamuoyuna bilgi veriliyor.

Okul Alışverişi Kampanyası

Okul alışverişi kampanyasıyla ilgili Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden açıklamada bulundu. 1 Eylül tarihinde başlayan ve 15 Ekim'e kadar devam edecek fırsatı ilişkin yayınlanan bilgilendirme metnine göre, Bankkart ile Bankkart anlaşmalı kitap, kırtasiye, giyim ve ayakkabı sektöründe yer alan üye işyerlerinde Bankkart POS'undan tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri her alışverişinize 50 TL, toplam 250 TL Bankkart Lira verilecek. Söz konusu fırsattan yararlanmak isteyen kişilerin, bankkart.com.tr eden, Bankkart mobil uygulamasından ya da SMS kanallarından kampanyaya katılım sağlaması gerekiyor.

Ekonomi Haberleri