Cumhurbaşkanı Erdoğan bu sabah açıkladı ve EYT'de o şart kalktı

SSK- Bağkur ve Emekli sandığı kapsamında kişiler ayrıcalıklı bir hizmet olanağından faydalanma fırsatlarına erişim sağlıyor. Emeklilik şartlarının kesinleşmesiyle beraber son günlerde emeklilikte yaşa takılanları ilgilendiren...

SSK- Bağkur ve Emekli sandığı kapsamında kişiler ayrıcalıklı bir hizmet olanağından faydalanma fırsatlarına erişim sağlıyor. Emeklilik şartlarının kesinleşmesiyle beraber son günlerde emeklilikte yaşa takılanları ilgilendiren yeni haberler gelmeye başladı.

https://edirnejethaber.com/27-eylul-eyt-son-dakika-24-saate-emekli-olun-45-46-47-48-yasinda-olanlar/

Başkan Erdoğan Açıkladı!

Başkan Erdoğan en geç yılbaşına kadar EYT sorununu çözüme kavuşturacaklarının sinyallerini çok önceden vermişti. Yeni EYT formülü kapsamında yaş şartı kaldırıldıktan sonra yaklaşık olarak 1,5 milyon kişinin emekli olması bekleniyor. Bundan böyle kişiler 3600 prim günlerini ödeyerek emekli olabilme fırsatlarına erişmiş olabilecekler.

Emeklilikte yaşa takılan kişileri yakından ilgilendiren haberlerin detaylarını Nebati paylaştı. Nebati tarafından yapılan açıklamalarda EYT konusuyla ilgili çalışmaların artık son aşamaya geldiğini belirtti. Böylece EYT konusunda hem prim gün sayısı bakımından hem de yaş bakımından karşımıza farklı seçenekler çıkacak gibi!

EYT olanakları kapsamında kişiler 3600 prim günlerini ödeyerek hızlı olanaklar dahilinde emekli olabilme ayrıcalığına erişmiş olacaklar. Kişilere özel olanaklar dahilinde sunulacak olan yeni imkanlarla beraber birçok kişinin emeklilik olanaklarından faydalanması bekleniyor.

Kişiler böylelikle hızlı bir şekilde 3600 ek prim ödemesini ödeyerek emekli olabilme avantajına erişim sağlayabilecekler. EYT olanaklarının son günlerde genişletilmesi ve geniş standartlarda formülize edilmesi kişileri heyecanlandıran gelişmeler arasında bulunuyor.

Bakan Nebati Açıkladı!

Bakan Nebati tarafından yapılan açıklamalarda ekim ve kasım aylarında konunun tamamıyla kesinleşmesi bekleniyor. Konunun kesinleşmesiyle beraber emeklilikte yaşa takılanları yakından ilgilendiren haberlerin detayları gelmeye başladı. Böylelikle kişiler çok kolay ve hızlı olanaklar dahilinde emekli olabilme avantajlarına erişim sağlayabilecekler.

Emeklilikte yaşa takılanları yakından ilgilendiren haberlerin detayları gelmeye başladı, haberler kapsamında kişiler ayrıcalıklı bir destek ödemesi imkanlarından faydalanma fırsatlarına sahip olabilecekler. Böylece EYT konusunda yeni bir yol haritasının devreye girme ihtimalinin artış gösterdiğini rahatlıkla ifade edebiliriz.

https://edirnejethaber.com/bakan-bilginden-milyonlari-ilgilendiren-asgari-ucret-ve-eyt-mesaji/

Ekonomi Haberleri