Dacia Sandero Fiyat Listesi Mayıs 2023! Dacia Sandero Fiyatı Belli Oldu

Dacia, dünyanın pek çok bölgesinde ve ülkemizde otomobil modellerini kullanıcılar ile buluşturuyor. Söz konusu araçlar özellikleri ile ilgi çekerken, fiyatları da araştırılıyor. Bu çerçevede, çip krizi, küresel enflasyon...

Dacia, dünyanın pek çok bölgesinde ve ülkemizde otomobil modellerini kullanıcılar ile buluşturuyor. Söz konusu araçlar özellikleri ile ilgi çekerken, fiyatları da araştırılıyor. Bu çerçevede, çip krizi, küresel enflasyon artışı, pandemiyle birlikte üretim ve tedarik zincirinin kırılması, ham madde maliyetlerinin yükselmesi, Ukrayna – Rusya savaşı ve ülkemizde döviz kurlarının yükselmesi gibi etkenler otomobil fiyatlarının artmasına yol açtığı için Dacia Sandero modelinin fiyatı da merak ediliyor.

Dacia Sandero Mayıs 2023 Fiyat Listesi

Mayıs ayında, Dacia Sandero modelinin güncel fiyatı şu şekilde:

Essential Tce 90 bg CVT: 634.900 TL

Sandero serisinin güncel fiyat listesine ve otomobil ile ilgili detaylı bilgilere Dacia'nın resmi internet sitesinden ulaşılabilir. Küresel ve bölgesel gelişmelere bağlı olarak otomobil fiyatları da değiştiği için ilerleyen süreçte de otomobil fiyatları yakından takip edilecek.

Ekonomi Haberleri