Denizbank 1000 TL Bonus Veriyor! Kredi Kartı Kampanyası Ay Sonuna Kadar Devam Edecek

Denizbank, ağustos sonuna kadar devam edecek olan bonus kampanyası ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Denizbank’ın ağustos ayında hayata geçirdiği ya da geçtiğimiz aylarda duyurduğu ancak ağustos ayında da devam ettirdiği kampanyalar merak ediliyor. Güncel kampanyalara dair araştırmalar hız kesmeden sürerken, 1000 TL bonus fırsatı da merak ediliyor. 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde 1000 TL bonus sağlanacağının duyurulması sonrasında, bonusun kimlere verileceği ve nasıl başvuru yapılacağı merak ediliyor.

Denizbank Bonus Kampanyası Ağustos 2023

Denizbank’ın açıklamasına göre, 17 Temmuz ile 31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olan kampanya çerçevesinde, MobilDeniz uygulamasını indirip ilk kez DenizBank müşterisi olan ve Mobildeniz, DenizBank.com, İnternet Bankacılığı ve DenizKartım uygulaması aracılığıyla yapılan bireysel kredi kartı başvurusu sonrası onaylanan kart sahipleri kampanyadan yararlanabilecekler. Söz konusu kampanya kapsamında, yeni kredi kartlarıyla 20.09.2023’e kadar (bu tarih dahil) yapılacak tek seferde 1000 TL ve üzeri ilk harcamaya 1000 TL bonus verilecek. Denizbank, birsel kartlar için geçerli olan kampanyaya Ek kartlar, Business kartlar, İşletme kartlar, Üretici Kartlar, Net Kart ve Banka kartları dahil etmedi.

Denizbank Ağustos 2023 Kampanyaları

1000 TL bonus kampanyasına dair yapılan açıklamada ‘Hemen MobilDeniz’den DenizBanklı olup kredi kartı başvurunuzu yapın, 1.000 TL ve üzeri ilk harcamanızda 1.000 TL bonus kazanın’ denilirken, Denizbank’ın güncel kampanyaları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Söz konusu kampanyaya ve ağustos ayında geçerli olan güncel fırsatlara erişmek, ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler, Denizbank’ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri