Doğalgaz Faturalarında Yeni Dönem! 15 Bankayla Anlaşıldı

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar İGDAŞ'ın yaptığı yeni anlaşmayla bundan böyle doğalgaz faturalarını vade farksız taksitlendirme ile ödeyebilecek.İGDAŞ, 15 banka ile doğal gaz faturaları için anlaştı. Faturalar bundan böyle...

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar İGDAŞ'ın yaptığı yeni anlaşmayla bundan böyle doğalgaz faturalarını vade farksız taksitlendirme ile ödeyebilecek.

İGDAŞ, 15 banka ile doğal gaz faturaları için anlaştı. Faturalar bundan böyle kredi kartıyla ödenebilecek.

Taksit Sayıları Bankalara Göre Değişecek

1 Ekim 2022-31 Mayıs 2023 döneminde kredi kartına taksit kampanyasında taksit sayısı bankalara göre değişkenlik gösterecek. Halk Bankası, faturalar için 5 taksit fırsatı sunarken, Ziraat Bankası, İş Bankası ve Yapı Kredi 4; Türkiye Finans bankaları, TEB, QNB Finans Bank, Odea Bank, Kuveyt Türk, ING Bank, Garanti Bankası, Denizbank, Alternatifbank, 3; Vakıfbank ve Akbank ise 2 taksit olanağı sunacak.

Finansman Desteği Sağlanacak

Öte yandan, Vakıf Katılım ve İGDAŞ arasında yapılan anlaşma kapsamında da başvuru yapan İstanbullulara 'faizsiz finansman desteği' sağlanacak. Anlaşma çerçevesinde aboneler aldıkları finansman desteğini, masrafsız ve vade farksız olarak 12 aya kadar taksitlendirebilecek.

Tüketici finansman desteği kampanyasından yararlanmak isteyenler 1 Kasım 2022 tarihinden itibaren Vakıf Katılım şubelerine başvuru yapabilecek. Kampanya için son katılım tarihi  31 Mart 2023 olarak belirlendi.

Ekonomi Haberleri