Doğalgaz Yardımı Açıklaması Geldi! Ocak Ayında Kartlara 500 TL Yatacak

Havaların soğumasının ardından, ihtiyaç sahibi vatandaşlara sağlanacak doğal gaz desteği ile ilgili duyurular yapılıyor. Bu kapsamda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 180 bin ailenin faydalanacağı doğal gaz...

Havaların soğumasının ardından, ihtiyaç sahibi vatandaşlara sağlanacak doğal gaz desteği ile ilgili duyurular yapılıyor. Bu kapsamda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 180 bin ailenin faydalanacağı doğal gaz desteği ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Kartlara 500 TL Yatacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal yardımlardan faydalanan 180 bin aileye doğal gaz desteği verileceğini duyurdu. Söz konusu açıklamaya göre, Başkent Kartlara 500 TL yatırılacak.

5 Ocak'ta Ödeme Yapılacak

Mansur Yavaş'ın doğal gaz desteğine ilişkin açıklama yapması ile birlikte, destek ödemelerinin ne zaman Başkent Kartlara yatacağı da araştırılmaya başlandı. 500 TL doğal gaz desteği, 5 Ocak'ta kartlara yatırılacak. Başkan Yavaş'ın sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan paylaşımda ''Çocukların üşüdüğü bir kentte hiçbir kalp ısınamaz. Sosyal yardımlardan faydalanan 180 bin ailemizin Başkent Kartlarına 500’er TL’den toplam 90 milyon TL doğalgaz desteğini 5 Ocak’ta yatırıyoruz.'' ifadeleri yer aldı.

Ekonomi Haberleri