Doğalgaz Yardımı İçin Başvurular Devam Ediyor! İşte Başvuru Ekranı

Havaların soğuması ve kış mevsiminin etkisini göstermeye başlamasının ardından, ihtiyaç sahibi vatandaşlar doğal gaz tüketim desteği ödemelerine nasıl başvuru yapılacağını araştırmaya başladı. Bu kapsamda, kasım ayı...

Havaların soğuması ve kış mevsiminin etkisini göstermeye başlamasının ardından, ihtiyaç sahibi vatandaşlar doğal gaz tüketim desteği ödemelerine nasıl başvuru yapılacağını araştırmaya başladı. Bu kapsamda, kasım ayı ödemelerinin hak sahiplerine sağlanması ile birlikte, söz konusu desteğin detayları merak konusu oldu.

Doğalgaz Yardımı Ne Kadar?

Doğal gaz tüketim desteği ödemeleri kapsamında, hak sahiplerine 900 TL ile 2.500 TL arasında değişen tutarlarda ödeme yapılıyor.

Doğalgaz Desteği Başvuru Ekranı

İhtiyaç sahibi vatandaşlar, doğal gaz tüketim desteğine nasıl başvuru yapılacağını da araştırıyorlar. Başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar, TC kimlik numaraları ve şifreleri ile e-Devlet’e giriş yaptıktan sonra “Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti” yazarak ilgili hizmete ulaşabilecekler. Açılan pencere üzerinden başvuru işlemleri gerçekleştirilebilir.

Ekonomi Haberleri