Doğalgaz Yardımı Kartlara Yattı! Resmi Açıklama Geldi

Kış mevsiminin etkisine göstermesinin ardından, doğal gaz desteği ile ilgili açıklamalar pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş geçtiğimiz günlerde sosyal...

Kış mevsiminin etkisine göstermesinin ardından, doğal gaz desteği ile ilgili açıklamalar pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sosyal yardımdan faydalanan ailelere 500 TL destek verileceğini duyurmuştu.

500 TL Ödendi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 500 TL doğal gaz desteğinin Başkent Kartlara yattığını duyurdu. Mansur Yavaş konu ile ilgili paylaşımında ''Hiçbir çocuk üşümesin diye bir ilke imza atarak doğalgaz desteğine başlamıştık geçtiğimiz yıl. Bu yıl da 180.214 ailemizin Başkent Kartlarına ocak ayı için 90.107.000,00 TL tutarındaki desteğimizi yatırdık. Bugünden itibaren kullanabilirsiniz.'' ifadelerine yer verdi.

180 Bin Aileye Destek Verildi

Doğal gaz desteği kapsamında, 180 bin 214 aileye ocak ayı için toplamda 90 milyon 107 bin TL ödeme yapıldı. Mansur Yavaş, destek ödemelerinin 5 Ocak tarihinden itibaren kullanılabileceğini belirtti.

Ekonomi Haberleri