Doğalgaz Yardımının Ne Zaman Yapılacağı Açıklandı! 500 TL Kartlara Yatacak

Havaların soğuması ile birlikte, ihtiyaç sahibi vatandaşlara sağlanacak doğal gaz desteği ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Bu kapsamda, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabından paylaşımda...

Havaların soğuması ile birlikte, ihtiyaç sahibi vatandaşlara sağlanacak doğal gaz desteği ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Bu kapsamda, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Mansur Yavaş paylaşımında, sosyal yardımlardan faydalanan 180 bin aileye doğal gaz desteği sağlanacağını belirtti. Mansur Yavaş'ın açıklamasının ardında, doğal gaz desteği ile ilgili araştırmalar hız kazandı.

Doğalgaz Yardımı Ne Zaman Yatacak?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, toplamda 180 bin ailenin faydalanacağı doğal gaz desteği ödemesinin 5 Ocak'ta Başkent Kartlara yatırılacağını belirtti.

Doğalgaz Desteği Ne Kadar?

Doğal gaz desteği kapsamında, sosyal yardımlardan faydalanan 180 bin aileye, aile başı 500 TL ödeme yapılacak. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Mansur Yavaş ''Çocukların üşüdüğü bir kentte hiçbir kalp ısınamaz. Sosyal yardımlardan faydalanan 180 bin ailemizin Başkent Kartlarına 500’er TL’den toplam 90 milyon TL doğalgaz desteğini 5 Ocak’ta yatırıyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Ekonomi Haberleri