Döviz Bürolarına Koşmaya Hazırlanın! Selçuk Geçer Dolar Tahmini Yaptı

Dolar kurundaki yükseliş birçok kaleme zam olarak yansıyor. Durum böyle olunca da dolar ile iş yapanlar ve yatırımcılar başta olmak üzere birçok vatandaş dolar kurundaki oynaklığı yakından takip eder hale geldi.2022'nin son...

Dolar kurundaki yükseliş birçok kaleme zam olarak yansıyor. Durum böyle olunca da dolar ile iş yapanlar ve yatırımcılar başta olmak üzere birçok vatandaş dolar kurundaki oynaklığı yakından takip eder hale geldi.

2022'nin son çeyreğinin yaşandığı şu günlerde yıl sonu için de dolar tahminleri gelmeye başladı. Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer de dolarla ilgili yeni değerlendirmelerde bulundu. Selçuk Geçer, dolar kurunun baskılandığını dile getirdi.

Dolar Yükselecek Mi?

19 liraya dayanan dolar için sene sonu tahmininde bulunan Geçer, korkutan tahminlerde bulundu. Peki elinde dolar olanları neler bekliyor? Dolar yükselecek mi? Dolar düşer mi? İşte kritik tahmin...

Ekonomist Selçuk Geçer'den sene sonu tahmini geldi. Geçer, korkutan rakamı ifade etti.

Ekranlarda görünen dolar rakamlarının gerçeği yansıtmadığını belirten Selçuk Geçer, sert dalgalanmaların kapıda olduğunu söyledi. Her açıklaması gündem olan Geçer, doların baskılandığını söyledi.

Dolarda Kasım ve Aralık Vurgusu

Doların yükselişi için tarih de veren Geçer, Kasım ve Aralık'a dikkat çekti. Geçer, 20 TL üzeri bir kur ile karşı karşıya kalacağımızı vurguladı. Geçer, "Merkez Bankası beklenti anketindeki hedefler gerçekçi değil ama onlar da yıl sonuna yakın yüksek dolar kurunu konuşmaya devam ederler." dedi.

Ünlü ekonomist, aynı zamanda dolar kurunun yükselişini sürdüreceğini dile getirdi.

Ekonomi Haberleri