Emekli Bayram İkramiyesi 2023 Hesaplaması! Ramazan Bayram İkramiyesi Ne Kadar Merak Ediliyor

Asgari ücret, emekli ve memur maaşları geçtiğimiz süreçte netlik kazandı. Milyonlarca çalışanın ve ve emeklinin maaşlarının belli olmasının ardından, bayram ikramiyeleri ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Bu kapsamda,...

Asgari ücret, emekli ve memur maaşları geçtiğimiz süreçte netlik kazandı. Milyonlarca çalışanın ve ve emeklinin maaşlarının belli olmasının ardından, bayram ikramiyeleri ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Bu kapsamda, bayram ikramiyesinin ne kadar olduğu ve bayram ikramiyesinin ne zaman verileceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor.

Emekli Bayram İkramiyesi Ne Kadar?

Bayram ikramiyesi çerçevesinde, geçen yıl her iki bayram öncesinde de 1.100 TL olmak üzere toplamda 2.200 TL ödeme yapıldı.

Emekli Bayram İkramiyesi 2023

Bayram ikramiyesine zam yapılıp yapılmayacağı ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmese de farklı oranlar üzerinden hesaplama yapılıyor. Eğer emekli maaşlarında olduğu gibi bayram ikramiyelerinde de yüzde 30 oranında artış sağlanırsa, bayram ikramiyesi 1.430 TL seviyesine çıkacak.

Bayram İkramiyesi Ne Zaman Verilecek?

Bayram ikramiyeleri, Ramazan ve Kurban Bayramı'ndan yaklaşık bir hafta önce emeklilerin hesaplarına yatıyor. Bu kapsamda, bu yıl da benzer bir takvimin işlemesi bekleniyor.

Ekonomi Haberleri