Emekli Bayram ikramiyesi Son Durum! Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklama Yaptı

Emekliler, Kurban Bayramı öncesinde ikramiyelerin hangi tarihte hesaplara yatacağı ile ilgili araştırma yapmaya devam ediyorlar.

Haziran ayının son haftasında Kurban Bayramı’nda girilecek. 28 Haziran’da başlayacak olan bayram öncesinde, emeklilerin en çok merak ettiği konular arasında ikramiyelerin ne zaman hesaplara yatacağı yer alıyor. Bayram ikramiyesinin ne zaman verileceğinin yanı sıra, bayram ikramiyesinin tutarı da pek çok kişi tarafından araştırılıyor.

Bayram ikramiyesi Ne Zaman Yatacak?

Emeklilere yapılacak ikramiye ödemesine ilişkin açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, maaşların ve ikramiyelerin bayram öncesi hesaplar yatacağını duyurdu. Ödemelere dair bilgi veren Erdoğan, "Emeklilerimizin maaşlarını ve bayram ikramiyelerini inşallah Kurban Bayramı öncesinde ödeyeceğiz.’’ dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasının ardından, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da kUrban Bayramı’ndan yaklaşık bir hafta önce ikramiyelerin verilmesi bekleniyor.

Bayram ikramiyesi Kaç TL?

Bayram ikramiyesine zam yapılıp yapılmayacağı ile ilgili araştırmalar sürerken, konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmedi.Nisan ayın yüzde 82 oranında artış ile birlikte bayram ikramiyesi 2.000 TL’ye yükselmişti. Haziran ayın da 2 bin TL’lik ikramiyelerin emeklilere iletilmesi bekleniyor.

Ekonomi Haberleri