Başvuru Yapan Emeklilere Maaş Aralığına Göre Nakit Ödeme! Temmuz 2023 Emekli Promosyonu

Temmuz ayında da bankaların güncel emekli promosyonu kampanyaları ile ilgili pek çok kişi araştırmar yapıyor.

Emeklilere zamlı maaş ödemeleri temmuz ayı itibariyle başladı. Yüzde 25 oranında artan emekli maaşları tahsis numarasının son rakamına göre milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisinin banka hesabına aktarılırken, emekliler güncel kampanyalara dair araştırmalar yapmaya devam ediyorlar. Bu çerçevede, emekli maaşlarına zam yapılmasının ardından bankaların güncel emekli promosyonu fırsatları merak konusu oldu. Garanti BBVA da maaşını üç yıl boyunca Garanti BBVA’dan alacağına dair taahhüt veren emeklilere ne kadar promosyon sağlanacağı ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Temmuz Ayı Emekli Promosyon Ödemesi

Emekli promosyonu kampanyasına dair Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamaya göre, emekli maaşını üç yıl boyunca Garanti BBVA’dan alacağına dair taahhüt veren kişilere maaş aralığına göre verilecek promosyonlar şöyle:

3.500 TL Altında Maaş Alanlara: 4.500 TL
3.500 TL – 7.500 TL Arasında Maaş Alanlara: 5.250 TL
7.500 TL – 10.000 TL Arasında Maaş Alanlara: 6.750 TL
10.000 TL ve Üzerinde Maaş Alanlara: 7.500 TL

Garanti Bankası Emeklilere Özel Kampanya

Emeklilere maaş aralığına göre 4 bin 500 TL’den başlayan ve 7 bin 500 TL’ye kadar yükselen promosyon verileceğinin açıklanmasının ardından, Garanti BBVA’nın güncel kampanyaları da merak konusu oldu. Garanti BBVA’nın açıklamasına göre, 1 - 31 Temmuz 2023 tarihleri arasında, maaşını üç yıl Garanti BBVA’dan almayı taahhüt edecek emeklilere, emekli maaşı promosyonuna ek olarak; kredi kartı ile 500 TL harcamaya 1.000 TL bonus verilecek. 1.000 TL bonus fırsatına ve emekli promosyonuna dair ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler, Garanti BBVA’nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

En Yüksek Emekli Promosyonu Veren Banka

Bankaların güncel emekli promosyonu kampanyaları ile ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ederken, milyonlarca emeklinin maaşına yüzde 25 oranında zam yapılmasının ardından en yüksek promosyon ödemesinin hangi banka tarafında hayata geçirildiği de araştırılıyor. Bankaların emekli promosyonu ödemeleri maaş aralığına göre değiştiği için güncel promosyon ödemelerine erişmek isteyen kişiler, bankaların resmi internet sitelerinde yer alan emekli promosyonu kampanyalarına bakabilirler.

Ekonomi Haberleri