Emekli Promosyonlarına Temmuz Maaş Zammı Resti! En Yüksek Emekli Promosyonu Veren Bankalar Sahaya İndi

Emekli maaş zammı hesaplaması ve güncel emekli promosyonu banka açıklamaları sizlerle!

Temmuz zammına sayılı günler kala emekli promosyonlarına emekli zammı ve Temmuz güncellemesi ayarı verildi. Temmuz ayı emekli promosyonu ödemeleri bankalar tarafından açıklanmaya başlamışken, zamlı maaş artı promosyon ödemesi alacak emeklinin cebi Temmuz ayında dolacağa benziyor. Peki en çok promosyon ödemesi veren banka hangisi? İşte güncel emekli promosyon miktarları...

Emekli maaşına Temmuz ayında enflasyon artı refah payı zammı gelecek. Önümüzdeki ay şekillenecek olan emekli maaşı ile alakalı olarak bankalarda yeni müşteri çekme yolu olan emekli promosyonlarında güncellemeye gideceği konuşuluyor. EYT'lilerin gelmesi ve Temmuz ayında da gelmeye devam edecek olması ile birlikte emekli maaş zammı bankalara ayar getirdi. Emekli maaş ve ikramiye ödemeleri Kurban Bayramı öncesinde ödenecek. Bu ödemeler sonrasında zamlı emekli maaşı açıklanacak. Emeklinin olduğu kadar bankaların da yakından takip ettiği emekli promosyonu zammı konusu da bu sayede şekillenmeye başlayacak. Peki en yüksek emekli promosyonu veren banka hangisi?

En yüksek emekli maaşı promosyonu veren bankalar listesi sizlerle. Siz de banka banka dolaşmak yerine haberimizden en yüksek promosyon veren banka listesini inceleyerek oturduğunuz yerden maaşınızı taşıma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Son dakika gelişmelerde emekli zammı konusu da şekillenmeye başlıyor. Bu konu da emekli sayısının da gün gün artması bankaları harekete geçirirken, müşteri portföyünü arttırmanın yolu olan emekli promosyonu ödemelerinde güncellemeler sunuluyor. Peki emekli promosyonu Temmuz ayında ne kadar olacak?

Ay Ay Emekli Promosyonları Güncelleniyor

Emekli promosyonu güncellemesi ay ay bankalar tarafından açıklanıyor. Mart ayında emekli olmak için başvurusun tamamlayan ve onay alan EYT'li Nisan ayında maaş almaya başlarken, tamamlayamayanlar ise Kurban Bayramına kadar işlemlerin tamamlanması için uğraşıyor. Emekli maaşı zammından faydalanmak ve Temmuz ayında banka promosyonundan faydalanmak isteyen EYT'li için de bankalar bir çok kampanya düzenliyor. Peki emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Enflasyon farkı ve refah payı ile belirlenecek olan emekli maaş zammı konusunda gün gün açıklamalar ve hesaplar kulislerden sızıyor.

6 Aylık Enflasyon Bekleniyor

Emekli maaş zammında 6 aylık Enflasyon oranı ilk belirleyici olurken bunun yüzde yirminin üzerinde olacağı ve buna ek olarak da refah payının eklenmesi planlanıyor.

Örnek Emekli Maaş Tablosu

Emekli maaş zammı konusunda kademeli artış merakla takip ediliyor. Kademeli artış ise uzmanlar tarafından şu şekilde açıklanıyor

7 bin 500-10 bin, 10 bin-15 bin, 15 bin-20 bin ve 20 bin üzerine kademeli olarak emekli zammı belirlenecek. Yani 10 bin TL alan emeklinin maaşı 4 bin TL artacakken, 20 bin TL alan emeklinin maaşı yüzde 30 zamla 6 bin TL artması planlanıyor.

7 bin 500-10 bin => Yüzde 45 zam
10 bin-15 bin TL => Yüzde 40 zam
15 bin-20 bin TL => Yüzde 35 zam
20 bin ve üzeri => Yüzde 30 zam

Emekli Promosyonu Güncel Rakamları

Emekli promosyonlarında da zam yapılması planlanıyor. İşte banka banka emekli promosyonu miktarları

Akbank emekli promosyonu SGK emekli maaşını Akbank'tan alanlara 7.000 TL'ye varan banka promosyonuna ek 3.000 TL chip-para ile birlikte toplamda 10.000 TL ödeme yapılacak.

Garanti Bankası emekli promosyonu konusunda yapılan açıklamada ''Emekli maaşını Garanti BBVA'dan alanlara 8.500 TL'ye varan ödeme yapılıyor. Garanti BBVA'dan yapılan açıklamada, "Emekli maaşınızı Garanti BBVA'dan alarak, 7.500 TL'ye varan nakit promosyona ek, kredi kartı ile 500 TL harcamanıza 1.000 TL ödül fırsatı var" denildi.

Kuveyt Türk emekli promosyonu ile alakalı açıklamasında "SGK emekli maaşı (Emekli Sandığı, SGK, BAĞ-KUR) ödemelerini bankamız aracılığıyla alan ve 30.06.2023 tarihine kadar promosyon başvurusunda bulunan tüm müşterilerimize;
3.500 TL'ye kadar (3.500 TL hariç) emekli aylığı alanlara 4.800 TL,
3.500 TL ile 7.500 TL arasında (7.500 TL hariç) emekli aylığı alanlara 5.600 TL,
7.500 TL ile 10.000 TL arasında (10.000 TL hariç) emekli aylığı alanlara 7.200 TL,
10.000 TL ve üzeri emekli aylığı alanlara 8.000 TL promosyon ödemesi gerçekleştirilmektedir." denilmekte.

Denizbank Emekli promosyonunda EYT'lilere 10,000 TL emekli promosyonu verirken, emekli maaşını taşıyan normal emekliye 5,000 TL promosyon ödemesi yapıyor.

Maaşını İş Bankasına taşıyan emekli 7.500 TL'ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor.

ING Bank emekli promosyonunda 8.500+1500 TL ek ödeme alabilirsiniz.

Türkiye Finans emekli promosyonu ise 10,000 TL'ye kadar ulaşıyor. Yapı Kredi 7.500 TL'ye kadar emekli promosyonu ödemesi yapıyor.

Ekonomi Haberleri