Emeklilere Büyük Müjde! Emekli Maaşına Ek Nakit Promosyon Fırsatı Sunuldu

Çok sayıda emekli, temmuzda da bankaların güncel kampanyalarla ilgili araştırmaları yakından takip ediyor.

Emekli maaşlarına yüzde 25 zam yapılacağının açıklanması ve söz konusu zammın Meclis’te kabul edilmesi ile birlike, zamlı emekli maaşlarının tutarı belli oldu. SSK ve Bağ-kur emeklilerine tahsis numarasının son rakamına göre bugünden itibaren zamlı maaş ödemeler sağlanırken, emekliler farklı kampanyalara dair araştırmalar yapıyorlar. Bu çerçevede, emekli maaşı aralığına göre hangi bankanın ne kadar promosyon verdiği ve maaş promosyonunu alabilmek için ne yapılması gerektiği merak ediliyor. Emekliler, maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacaklarına dair taahhüt vermeleri durumunda kazanları promosyonları araştırıyorlar.

Ziraat Bankası Emekli Promosyon Temmuz 2023

Ziraat Bankası, SGK emeklileri için geçerli olan güncel promosyon kampanyası ile ilgil resmi internet sitesinden bilgilendirmede bulundu. Emekli maaş zamlarının netlik kazanmasının ardından promosyon ödemeleri merak konusu olurken, maaş aralığına göre emeklilere sağlanacak promosyonlar şöyle:

3.500 TL altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL
3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL
7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL
10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL

Ziraat Bankası Emekli Promosyon Başvurusu

Ziraat Bankası’nın duyurduğu ve maaş aralığına görene 3 bin TL’den başlayan, 5 bin TL seviyesine kadar yükselen promosyon ödemesinden faydalanmak siteye kişiler, bankanın resmi işlem kanalları üzerinden promosyon başvurusunda bulunabilirler. Emekli promosyonuna ilişkin ayrıntılı bilgilere de Ziraat Bankası’nın internet sitesinden erişilebilir.

Emekli Promosyonu En Yüksek Bankalar

Ziraat Bankası’nın maaş aralığına göre ne kadar promosyon verdiğinin belli olması ile birlikte, temmuz ayı itibariyle hangi bankanın ne kadar promosyon verdiği merak ediliyor. Yeni emekli olanlara ya da mevcut emekli maaşını.taşıyacak kişilere sağlanacak promosyonlar ile ilgili detaylı bilgiler için bankaların internet sitelerine bakılabilir. Emekli promosyonları, bankadan bankaya ve maaş aralığına göre farklılaşabiliyor.

Ekonomi Haberleri