Emeklilere Müjde Sonunda Geldi! PTT’ye Başvuran Emeklilere 80 Bin TL Veriliyor

2023 yılına girmeden önce emeklilere verilecek paralarla ilgili detaylar gelmeye başladı. PTT üzerinden maaş alan emeklilere sunulan nakit ödemeden faydalanacak vatandaşlar için şartlar açıklandı. Emekli maaşınız üzerinden...

2023 yılına girmeden önce emeklilere verilecek paralarla ilgili detaylar gelmeye başladı. PTT üzerinden maaş alan emeklilere sunulan nakit ödemeden faydalanacak vatandaşlar için şartlar açıklandı. Emekli maaşınız üzerinden alacağınız bu destek ödemeleriyle siz de ekonomik yönden bir nebze de olsa rahatlayabilirsiniz.

2023 yılına girmeden önce emeklilere sunulan nakit ödemeden faydalanabilirsiniz. 36 ay vade ve 3 ay ertelemeli olarak sunulan kredi kampanyasından faydalanmak isteyenler için yeni ayrıntılar da paylaşıldı. Emekli maaşını PTT üzerinden alan tüm emekliler 80 bin TL destek ödemesinden faydalanabileceği gibi aynı zamanda kendilerine uygun ödeme yöntemleriyle ödeme yapabilecekler.

80 Bin TL Alabileceksiniz!

PTT üzerinden maaş alan emeklilere 80 bin TL kredi veriliyor. Verilen krediye başvuru yapmak için cep telefonlarınızın mesaj kısmına KREDİ yazıp boşluk bırakıp TC Kimlik Numaranızı yazarak 3050’ye mesaj atmanız yeterli olacaktır. Mesaj attığınızda krediniz eğer onaylanırsa 36 ay vadeli olarak 40 bin TL krediden faydalanabileceksiniz.

Aktifbank resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada:

Kefilsiz, şartsız Emekli Kredisi!

Acil nakit ihtiyacı olan emeklilerimize %2,69 faiz oranından başlayan faizlerle 80.000 TL'ye kadar nakit kredi. İhtiyaçlarınızı değil, borçlarınızı erteleyin.

Özellikleri

Siz de emekli maaşınızı PTT'den alın, Türkiye'nin dört bir yanındaki PTT merkezlerinden kredinizi anında kullanın.

Hemen en yakın PTT Merkezi'ne gelip 80.000 TL'ye kadar kredinizi anında alabilirsiniz. ​

Detaylı Bilgi İçin TIKLAYINIZ.

Ekonomi Haberleri