Emeklilere Nisan Ayında İkramiye Verilecek! 2023 Emekli Bayram İkramiyesi

Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde emeklilerin hesaplarına ikramiye yatıyor. Bayram ikramiyelerinde artış olup olmayacağı pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Bayram ikramiyelerinin tutarının yanı sıra, ne zaman hesaplara...

Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde emeklilerin hesaplarına ikramiye yatıyor. Bayram ikramiyelerinde artış olup olmayacağı pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Bayram ikramiyelerinin tutarının yanı sıra, ne zaman hesaplara yatacağı da araştırılıyor.

Emekli Bayram İkramiyesi Ne Kadar?

Bayram ikramiyesi çerçevesinde, geçen yıl emeklilerin hesaplarına 1.100 TL yattı. Her iki bayram öncesinde verilen ikramiyeler ile birlikte, toplamda 2.200 TL ödeme yapıldı.

Bayram İkramiyesi 2023

Bayram ikramiyelerine zaman yapılıp yapılmayacağına dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. Eğer emekli maaşlarında olduğu gibi bayram ikramiyelerinde de yüzde 30 oranında artış sağlanırsa, bayram ikramiyesi 1.430 TL seviyesine çıkmış olacak.

Bayram İkramiyesi Ne Zaman Verilecek?

Bayram ikramiyeleri, Ramazan ve Kurban Bayramı'ndan yaklaşık bir hafta önce hesaplara yatıyor. Bu kapsamda, bu yıl da benzer bir takvimin işleyeceği düşünülüyor.

Ekonomi Haberleri